After wring config of ADC, MI crashes at startup

After wring config of ADC, MI crashes at startup

Postby RJA4000 » Sun Jun 19, 2022 6:40 pm

Hi

I mis-configured ADC once, and now MI always crashes immediately after start.

If I'm fast enough, I may start a second MI session and this one works.
(Not same ADC)

Is there a way to fix it without re-installing everything ?
I tried to copy scins1.cfg into scins.cfg, but that doesn't fix it.

Faulting application name: MIs.exe, version: 3.9.6.0, time stamp: 0x62828b06
Faulting module name: ctasio.dll, version: 6.2.21.414, time stamp: 0x6076a217
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x00016a80
Faulting process id: 0xeac
Faulting application start time: 0x01d883c72d2372f5
Faulting application path: C:\VIRTINS Multi-Instrument 3.9\MIs.exe
Faulting module path: c:\windows\System32\ctasio.dll
Report Id: 626b9608-5d95-4f61-b88b-c42848984f38
RJA4000
 
Posts: 49
Joined: Sun Jul 28, 2019 2:28 am

Re: After wring config of ADC, MI crashes at startup

Postby VirtinsTech » Tue Jun 21, 2022 1:15 am

1. What is configured wrongly?
2. If scins1.cfg works, then copy scins1.cfg into scins.cfg should work.
VirtinsTech
Site Admin
 
Posts: 240
Joined: Tue Oct 01, 2013 3:06 pm

Re: After wring config of ADC, MI crashes at startup

Postby RJA4000 » Tue Jun 28, 2022 4:25 am

The sound card ASIO driver was not wokring.
I was able to fix it by starting MI from .Net app, and then changing the sound card.

Let's close this case.
RJA4000
 
Posts: 49
Joined: Sun Jul 28, 2019 2:28 am


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron